Hinder

27.08.2019

Vi alla mår dåligt. Vi alla känner någon gång i livet att allt hopp runnit ut i sanden. Vi alla vet hur svårt det är att klättra upp när man ligger på botten. 

Att må dåligt är en känsla. Precis som att vara kär. Precis som att vara arg. Vi alla har mått dåligt någon gång i våra liv. Vissa mår dåligt i perioder medan andra mår dåligt konstant. 

När du mår dåligt så är det mycket lätt att hamna i en ond tankeloop. Tankeloopen innehåller en mängd med onda tankar som endast vill bryta ner dig tills att du inte orkar mer. Du har förmodligen varit med om detta tidigare. Dessa tankeloopar kan vara extremt skadliga för ditt psyke, om inte DU sätter stopp för dem. Mitt tips till alla er därute som ständigt matas med onda tankar, stanna upp. Du måste stanna upp. 

En guide, för att bli av med onda tankeloopar. 

1: Sätt dig upp, med rak rygg. 

2: Lägg händerna på magen och andas, djupa andetag. Du ska känna hur lungorna fylls med luft. Fokusera på varje andetag. (gör detta i ca 1 minut)

3: Tänk på människor som älskar dig, det behöver inte vara din familj. Utan tänk på en person som du verkligen kan lita på. Det kan till och med vara dig själv. 

4: Om du fortfarande känner dig ledsen, arg eller allmänt nedstämd så kan du läsa det jag skriver nedan. 


Vi människor är inte gjorda av porslin. Vi är mycket tåligare än vad vi själv tror. Jag ser det som att vi absorberar det onda och omvandlar det till mod och kunskap. Det som inte dödar dig gör dig starkare, eller hur? JA! Tänk dig att du springer på en löpbana. På löpbanan så finns det en rad med hinder. Varje hinder ska representera motgångarna i ditt liv. Här kommer delen som ger mig motivation. 

När du möter ett hinder för första gången så är det alltid svårast att ta sig över det. Sekunden du tagit dig över hindret finns det ingenting som kan stoppa dig från att hoppa över alla hinder på den nivån. Om du sedan möter ett ännu högre hinder så kan det ta tid och flera gångers misslyckanden innan du faktiskt tar dig över. Kom ihåg att när du väl tagit dig över det högsta hindret så kan det bara gå nerför. Då blir dem små motgångarna i livet som att hoppa över ett grässtrå. Varje motgång gör dig starkare trotts att det inte alltid känns som det. 

Du absorberar det onda och gör om det till mod. 


© 2019 Graeves blogg. Alla rättigheter reserverade.
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!